zondag 27 augustus 2017

We hebben er zin in!

Afgelopen week zijn alle leerkrachten weer druk in de weer geweest om alles in gereedheid te brengen voor het nieuwe schooljaar. Lokalen zijn geschilderd en ingericht, de vloeren staan in de was en ook de nieuwe lokalen boven de Skar zijn klaar. Het ziet er allemaal picobello uit en we hebben er zin in!

Morgen starten ook de nieuwe juffen. Sylvia, Chantal en Mirjam. Ook zij staan in de startblokken. Christiene is natuurlijk met verlof. Ze verwacht een dezer dagen te bevallen.
Helaas is Marianne Baltussen, onze administratief medewerker, nog ziek. Ze werkt hard aan haar herstel en we hopen dat ze snel weer terug is.

Er zijn natuurlijk altijd zaken die nog niet lopen. Zo hebben we de meeste leerkrachten al wat op de weblogs gepost, alleen moeten die nog omgezet worden naar de nieuwe groep. Dat kan soms wat verwarrend zijn. In de loop van dit jaar stappen we over naar een soort blog binnen onze Wegwijzerapp en zijn deze problemen verleden tijd.

En dan is daar weer onze Back to Schoolparty. Dit jaar met een Frans tintje. Croissantje, stokbroodje, wafeltje, muziekje, terrasje, potje jeu de boules enz. Ook zouden we het leuk vinden als we een soort brocante marktje zouden kunnen organiseren. De kinderen die dat willen zouden dan op een kleedje hun spulletjes kunnen verkopen. Om een inschatting te kunnen maken, willen we in de loop van de week graag inventariseren wie dat zou willen.
Aan het einde van het schooljaar schreef ik al dat we wellicht een bijdrage gaan vragen vanwege de kosten die toch aanzienlijk zijn. Toch gaan we dat dit jaar niet doen. Wel willen we u de gelegenheid geven voor een vrijwillige bijdrage om zo de kosten toch iets te drukken.
Net als vorig jaar zal het feest op de eerste vrijdag in het nieuwe jaar plaatsvinden. Dus aanstaande vrijdag 1 september van 14.30 - 16.30. We hopen u allemaal weer te zien! Au Revoir.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten